Omleta cu parizer

Se taie parizerul in felii, potrivit de groase si se prajesc in ulei, fara a le curata de membrana. In felul acesta feliile se string in partea din af

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200 g parizer -2 oua -1 lingurita de faina -1 cescuta de lapte dulce -sare -piper macinat -1 cescuta de ulei

Mod de preparare

Se taie parizerul in felii, potrivit de groase si se prajesc in ulei, fara a le curata de membrana. In felul acesta feliile se string in partea din afara. Se face separat o omleta din cele doua oua, 1 lingurita de faina si lapte dulce, care se sareaza si se pipereaza dupa gust.


Cand se scot feliile de parizer (cand sunt calde), se umplu cu omleta, se ruleaza si se pun pe un platou, cu rosii intregi, ardei gras sau castraveti murati. Alte aperitive recomandate Rulada spanac Chiftelute Ciuperci umplute

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos