Omleta cu rosii

Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie in doua, se preseaza putin ca sa-si piarda din apa si seminte, apoi se taie in sferturi si se pun

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii proaspete
  • 5-6 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
  • patrunjel tocat fin

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie in doua, se preseaza putin ca sa-si piarda din apa si seminte, apoi se taie in sferturi si se pun in tigaie cu unt, sare, piper si patrunjel tocat fin. Se asaza tigaia pe foc mic, ca sa se prajeasca bine rosiile si sa scada. Omleta se face separat, in alta tigaie, cu putin unt, iar cand este rumenita se pun la mijloc rosiile si se ruleaza.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Papanasi fierti

Zacusca

Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...