Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie in doua, se preseaza putin ca sa-si piarda din apa si seminte, apoi se taie in sferturi si se pun
Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie in doua, se preseaza putin ca sa-si piarda din apa si seminte, apoi se taie in sferturi si se pun in tigaie cu unt, sare, piper si patrunjel tocat fin. Se asaza tigaia pe foc mic, ca sa se prajeasca bine rosiile si sa scada. Omleta se face separat, in alta tigaie, cu putin unt, iar cand este rumenita se pun la mijloc rosiile si se ruleaza.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Papanasi fierti
Zacusca
Chiftele
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti