Omleta cu spanac

Se prepara piureul de spanac bine scazut si se amesteca cu ouale batute. Se prajeste in unt fierbinte pe ambele parti si se serveste. Se poate face s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 500 gr spanac
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prepara piureul de spanac bine scazut si se amesteca cu ouale batute. Se prajeste in unt fierbinte pe ambele parti si se serveste. Se poate face si o omleta simpla, care se umple apoi cu piure de spanac.


Se serveste calda.

Alte retete:

Spanac cu ochiuri

Chiftele

Placinta cu dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...