Se pun la fiert in lapte, la foc moale, smantana, scortisoara, stafidele si zaharul, amestecandu-se tot timpul, nu mai mult de 2-3 minute. Separat, s
Se pun la fiert in lapte, la foc moale, smantana, scortisoara, stafidele si zaharul, amestecandu-se tot timpul, nu mai mult de 2-3 minute. Separat, se bat bine ouale si se pun la facut in tigaia cu ulei incins. Cand sunt pe jumatate facute, se adauga peste oua amestecul obtinut anterior si se amesteca bine, pe foc, pana ce sunt gata, in jur de 7-8 minute.
Aceasta reteta a fost preluata din cartea "365 de retete afrodiziace – Mircea Georgescu", publicata de editura Meteor Press.
Alte retete culinare pe care vi le recomandam
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii