Omleta cu sunca presata

Omleta cu sunca presata este un aperitiv delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Sunca se taie felii subtiri. Ouale se amesteca cu sunca.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oua - 10 bucati
  • sunca presata - 200 g
  • ulei 100- ml

Mod de preparare

Omleta cu sunca presata este un aperitiv delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Sunca se taie felii subtiri (julien). Ouale se amesteca cu sunca si se prajesc in ulei. Se rumeneste pe ambele parti,

intorcandu-se precum o clatita.

Omleta cu sunca presata se serveste fierbinte.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa