Omleta rapida

Se taie carnea marunt, se pune sa se caleasca cu o ceapa tocata, un castravete murat taiat felii subtiri si jumatate ceasca de ulei. Se acopera crati

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne fiarta sau friptura rece
  • 1 ceapa mica
  • castraveti murati
  • 1 lingurita de bulion
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel tocat
  • 6 oua

Mod de preparare

Se taie carnea marunt, se pune sa se caleasca cu o ceapa tocata, un castravete murat taiat felii subtiri si jumatate ceasca de ulei. Se acopera cratita in timp ce se prajesc si se lasa pana cand se inmoaie castravetele. Se adauga o lingura de bulion si cateva linguri de apa sau de vin alb. Cand amestecul este gata si se poate consuma, se ia cratita de pe foc si se rastoarna pe un platou.

Se asaza pe margine 6 ochiuri facute in ulei si se servesc imediat, cu salata de sfecla rosie si cu hrean.

Alte aperitive recomandate

Snitel de pui

Chiftelute

Ciuperci umplute

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...