Omleta rapida

Se taie carnea marunt, se pune sa se caleasca cu o ceapa tocata, un castravete murat taiat felii subtiri si jumatate ceasca de ulei. Se acopera crati

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne fiarta sau friptura rece
  • 1 ceapa mica
  • castraveti murati
  • 1 lingurita de bulion
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel tocat
  • 6 oua

Mod de preparare

Se taie carnea marunt, se pune sa se caleasca cu o ceapa tocata, un castravete murat taiat felii subtiri si jumatate ceasca de ulei. Se acopera cratita in timp ce se prajesc si se lasa pana cand se inmoaie castravetele. Se adauga o lingura de bulion si cateva linguri de apa sau de vin alb. Cand amestecul este gata si se poate consuma, se ia cratita de pe foc si se rastoarna pe un platou.

Se asaza pe margine 6 ochiuri facute in ulei si se servesc imediat, cu salata de sfecla rosie si cu hrean.

Alte aperitive recomandate

Snitel de pui

Chiftelute

Ciuperci umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca