Omleta Valentina

La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • suc de sfecla rosie
  • ulei
  • sare
  • condimente

Mod de preparare

La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat.

Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de aproxiamtiv marimea unei palme.

Se azaza in tigaia unsa. Se toarna de jur imprejurul inimii compozitia galbena, iar in centru compozitia rosie.

Dupa ce omleta a inceput sa se inchege se scoate forma si se continua la modul clasic. Daca se acopera cu capac nu mai este nevoie de a fi intoarsa.


Se serveste cu cafea si briose

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii