Se fierb taiteii on apa clocotita cu sare timp de 15 minute. Se fierb ouale 5 minute ca sa ramana galbenusul cleios. Se decojesc ouale si se taie fel
Se fierb taiteii on apa clocotita cu sare timp de 15 minute. Se fierb ouale 5 minute ca sa ramana galbenusul cleios. Se decojesc ouale si se taie felii. Intr-un vas rotund de sticla incasabila, uns cu unt si pesmet, se aranjeaza taiteii amestecati cu unt si branza rasa in forma de coroana, in mijloc se pun felii de oua, iar deasupra se acopera cu sosul de rosii in care se amesteca piper si sare. Se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci Zacusca
Chiftelute
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii