Oua cu cascaval la cuptor

Se rade pe razatoarea mica cascavalul si se asterne jumatate din cantitate intr-un vas de inox bine uns cu unt. Peste cascaval se sparg ouale, cu ate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr cascaval
  • 6 oua
  • 30 gr unt
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se rade pe razatoarea mica cascavalul si se asterne jumatate din cantitate intr-un vas de inox bine uns cu unt. Peste cascaval se sparg ouale, cu atentie sa nu se desfaca. Printre oua se pune cu lingura smantana batuta cu putina sare si piper, iar deasupra se acopera cu restul de cascaval ras. Se introduc la cuptor sa se coaca.


Se servesc calde.

Alte retete:

Galuste cu prune

Ciuperci umplute

Placinta cu dovleac

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa