Se fierb 6 oua rascoapte si cand s-au racit se trec prin razatoarea mare de legume. Se toaca fin ceapa si usturoiul, mararul si patrunjelul si se ame
Se fierb 6 oua rascoapte si cand s-au racit se trec prin razatoarea mare de legume. Se toaca fin ceapa si usturoiul, mararul si patrunjelul si se amesteca totul cu ouale rase. Se prepara maioneza dintr-un galbenus fiert si trei crude, adaugand, treptat, uleiul si se amesteca continuu pana s-a terminat uleiul. Se adauga dupa gust zeama de lamaie, sare, piper, mustar si la urma albusul fiert, taiat foarte marunt, apoi se amesteca cu ouale rase.
Se aranjeaza pe o farfurie mare si adanca si se mai presara putina verdeata.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Zacusca de ciuperci
Chiftele
Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt
Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj