Oua cu rosii si cascaval

Se curata rosiile de pielite, se taie in doua si se curata de seminte, apoi se prajesc in unt. Ouale se fierb moi. Se taie slanina foarte subtire. Se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 oua
  • 100 gr cascaval ras sau telemea
  • 4 rosii
  • slanina

Mod de preparare

Se curata rosiile de pielite, se taie in doua si se curata de seminte, apoi se prajesc in unt. Ouale se fierb moi. Se taie slanina foarte subtire. Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se asaza pe un platou rosiile fierbinti, se pune pe fiecare cate un ou moale si se acopera cu un strat de cascaval ras.


Se inconjoara cu feliute de slanina si se servesc imediat.

Alte retete:

Oua umplute cu ciuperci Zacusca Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii