Oua cu rosii si cascaval

Se curata rosiile de pielite, se taie in doua si se curata de seminte, apoi se prajesc in unt. Ouale se fierb moi. Se taie slanina foarte subtire. Se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 oua
  • 100 gr cascaval ras sau telemea
  • 4 rosii
  • slanina

Mod de preparare

Se curata rosiile de pielite, se taie in doua si se curata de seminte, apoi se prajesc in unt. Ouale se fierb moi. Se taie slanina foarte subtire. Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se asaza pe un platou rosiile fierbinti, se pune pe fiecare cate un ou moale si se acopera cu un strat de cascaval ras.


Se inconjoara cu feliute de slanina si se servesc imediat.

Alte retete:

Oua umplute cu ciuperci Zacusca Chiftele

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele de soia cu legume

Chiftele de soia cu legume
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos