Oua cu rosii si ceapa verde

Ouale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • oua - 10 bucati
  • smantana - 400 g
  • mustar - 100 g
  • ceapa verde - 200 g
  • rosii proaspete - 400 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ouale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie felii. Jumatatile de ou se aseaza pe un platou. Smantana se amesteca cu mustar, ceapa verde si sare. Sosul obtinut se toarna peste oua. Preparatul se decoreaza cu frunze de patrunjel verde.

Ouale cu ceapa verde se serveste rece, cu felii de rosii.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...