Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean

Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean este un aperitiv deosebit potrivit pentru orice ocazie de sarbatoare.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua de prepelita
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingurita hrean in otet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde sau marar
  • 5 linguri smantana
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Ouale de prepelita se fierb timp de 4-5 minute. Se pun in apa rece pana se racesc, apoi se curata cu grija de coaja.
Intr-un bol se amesteca smantana, maioneza, hreanul si verdeata tocata marunt. Se adauga dupa gust: sare, piper si zeama de lamaie. Se amesteca bine toate ingredientele, apoi se adauga ouale de prepelita intregi sau taiate in doua.


Salata se serveste dupa ce a stat 10-15 minute la rece.

Cele doua functii care ma atrag cel mai tare la aparatul de gatit Philips Multicooker sunt:
-Tehnologia cu incalzire 3D. Caldura actioneaza uniform si nu e nevoie sa amesteci in mancare.
- Cele 12 programe diferite de gatire care pot indeplini toate poftele familiei.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rulouri cu spanac si branza

Aceste rulouri sunt asa pufoase si bune, bune, mai ales daca va place spanacul. Daca nu aveti timp sa luati masa, va puneti...

Aperitiv rulouri cu spanac si branza
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca