Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean

Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean este un aperitiv deosebit potrivit pentru orice ocazie de sarbatoare.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua de prepelita
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingurita hrean in otet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde sau marar
  • 5 linguri smantana
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Ouale de prepelita se fierb timp de 4-5 minute. Se pun in apa rece pana se racesc, apoi se curata cu grija de coaja.
Intr-un bol se amesteca smantana, maioneza, hreanul si verdeata tocata marunt. Se adauga dupa gust: sare, piper si zeama de lamaie. Se amesteca bine toate ingredientele, apoi se adauga ouale de prepelita intregi sau taiate in doua.


Salata se serveste dupa ce a stat 10-15 minute la rece.

Cele doua functii care ma atrag cel mai tare la aparatul de gatit Philips Multicooker sunt:
-Tehnologia cu incalzire 3D. Caldura actioneaza uniform si nu e nevoie sa amesteci in mancare.
- Cele 12 programe diferite de gatire care pot indeplini toate poftele familiei.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!