Oua in cos de paine

Se taie capacele la chifle si se scobesc de miez. In caus se pune cate o feliuta de unt. Se pun mezelicurile si branza. Se sparge cate un ou in fiecar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 chifle
  • 50 gr branza
  • 50 gr sunculita
  • 3 felii de unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie capacele la chifle si se scobesc de miez. In caus se pune cate o feliuta de unt. Se pun mezelicurile si branza. Se sparge cate un ou in fiecare chifla si se dau cu sare si piper. Se dau la cuptorul incins la 200 de grade, cca 10 min.

Se pot servi ca atare sau cu salata de rosii.

Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii