Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la ingrosarea sosului. Se lasa pe foc c
Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la ingrosarea sosului. Se lasa pe foc cateva minute, apoi se adauga sare, piper si tarhonul. Ouale taiate in jumatati se pun pe un platou, se toarna deasupra lor sosul fierbinte si se
decoreaza cu fire de marar.
Se servesc imediat.
Alte aperitive:
Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan
Biscuitii de casa sunt printre preferatii nostri. Serviti la micul dejun cu o ceasca de ceai sau de cafea, sau pentru...
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa