Se ia un vas incasabil, se unge cu un strat gros de unt si apoi se asaza un strat gros de cascaval ras. Se sparg ouale incet si li se da drumul usor
Se ia un vas incasabil, se unge cu un strat gros de unt si apoi se asaza un strat gros de cascaval ras. Se sparg ouale incet si li se da drumul usor peste cascaval, la distanta unul de altul. Se amesteca smantana cu sare si piper si se toarna printre oua, iar deasupra se presara alt strat de cascaval si se pune vasul in cuptor sa se coaca.
Se servesc calde.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci
Ardei copti
Zacusca de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa