Se ia un vas incasabil, se unge cu un strat gros de unt si apoi se asaza un strat gros de cascaval ras. Se sparg ouale incet si li se da drumul usor
Se ia un vas incasabil, se unge cu un strat gros de unt si apoi se asaza un strat gros de cascaval ras. Se sparg ouale incet si li se da drumul usor peste cascaval, la distanta unul de altul. Se amesteca smantana cu sare si piper si se toarna printre oua, iar deasupra se presara alt strat de cascaval si se pune vasul in cuptor sa se coaca.
Se servesc calde.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci
Ardei copti
Zacusca de ciuperci
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti