Se fac in cuptor Se curata morcovii si se taie felii. Se curata ceapa verde si se taie bucati. Ambele se calesc in unt incins 2-5 min. Se sareaza si s
Se fac in cuptor
Se curata morcovii si se taie felii. Se curata ceapa verde si se taie bucati.
Ambele se calesc in unt incins 2-5 min. Se sareaza
si se pipereaza.
Se incinge cuptorul la 220 °C.
Se taie sunca fasii si se asaza cu legumele in forme mici de sufleu, unse.
Amestecam smantana cu hasmatuchi tocat, sare si piper si se repartizeaza pe legume.
In fiecare forma se sparge un ou. Formele se asaza intr-o forma mare de sufleu, cu apa fierbinte. Se lasa sa se coaca la cuptor cca 10 min. Sunt gata cand oul este cleios.
Se servesc cu toast.
Alte retete culinare
Sparanghel
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii