Se fierb ouale moi aproximativ patru minute. Painea se taie felii subtiri, cascavalul se rade, untul se topeste pe foc. Intr-un vas de inox uns cu unt
Se fierb ouale moi aproximativ patru minute. Painea se taie felii subtiri, cascavalul se rade, untul se topeste pe foc. Intr-un vas de inox uns cu unt se asaza feliile de paine, deasupra pe fiecare felie se pune cate un ou, apoi se rade cascaval peste tot, se stropeste totul cu unt topit si se introduce vasul in cuptor sa se rumeneasca.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Oua umplute cu ciuperci
Zacusca
Placinta cu dovleac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa