Se prepara din lapte, sare si malai o mamaliguta moale. Cand este gata se amesteca cu o lingura unt, una cu smantana si se toarna intr-un vas de yena.
Se prepara din lapte, sare si malai o mamaliguta moale. Cand este gata se amesteca cu o lingura unt, una cu smantana si se toarna intr-un vas de yena. Se fac cu dosul lingurii adancituri in mamaliga si in fiecare adancitura se pune cate un ou. Se introduce vasul in cuptor pana ce albusul se intareste.
Se servesc fierbinti, cu unt si smantana.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Galuste cu prune
Zacusca
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti