Se prepara din lapte, sare si malai o mamaliguta moale. Cand este gata se amesteca cu o lingura unt, una cu smantana si se toarna intr-un vas de yena.
Se prepara din lapte, sare si malai o mamaliguta moale. Cand este gata se amesteca cu o lingura unt, una cu smantana si se toarna intr-un vas de yena. Se fac cu dosul lingurii adancituri in mamaliga si in fiecare adancitura se pune cate un ou. Se introduce vasul in cuptor pana ce albusul se intareste.
Se servesc fierbinti, cu unt si smantana.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Galuste cu prune
Zacusca
Daca tot am facut azi 4 ani de cand ma aflu printre voi, am zis ca totusi nu pot lasa aceasta zi fara o reteta festiva asa ca...
Desert rulada diplomatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj