Oua puisor

Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute putin in apa rece, apoi se taie un capacel si se scoate galbenusul. Intre timp, se f

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 praf de zahar
  • sare
  • 6 masline
  • un ardei rosu

Mod de preparare

Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute putin in apa rece, apoi se taie

un capacel si se scoate galbenusul. Intre timp, se face un amestec din galbenusuri, ulei, sare, zahar, mustar si marar tocat marunt, cu care se umplu ouale si se garnisesc cu masline taiate rondele in forma de ochi si ardei rosu in forma de cioc.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...