Oua taranesti

Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun intr-o cratita cu ulei, cu o ceapa tocata marunt, cateva fire de usturoi tocate si 100 g slanina taiata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2-3 cartofi fierti in coaja
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de ulei
  • 100 g slanina afumata
  • cateva fire de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun intr-o cratita cu ulei, cu o ceapa tocata marunt, cateva fire de usturoi tocate si 100 g slanina taiata fasii subtiri. Se lasa focul mic si se acopera cratita. Se lasa sa se rumeneasca toate si, cand sunt gata, se scot, se rastoarna pe o farfurie si se inconjoara cu sase ochiuri facute in ulei. Mancarea se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Alte retete aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Chiftele

Rulada de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa