Oua taranesti

Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun intr-o cratita cu ulei, cu o ceapa tocata marunt, cateva fire de usturoi tocate si 100 g slanina taiata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2-3 cartofi fierti in coaja
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de ulei
  • 100 g slanina afumata
  • cateva fire de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun intr-o cratita cu ulei, cu o ceapa tocata marunt, cateva fire de usturoi tocate si 100 g slanina taiata fasii subtiri. Se lasa focul mic si se acopera cratita. Se lasa sa se rumeneasca toate si, cand sunt gata, se scot, se rastoarna pe o farfurie si se inconjoara cu sase ochiuri facute in ulei. Mancarea se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Alte retete aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Chiftele

Rulada de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...