Oua tari cu sos grecesc

Ouale fierte tari sau cleioase se taie in sferturi si se aseaza cu galbenusul in sus. Uleiul, apa, sarea si lamiia se amesteca si cu acest sos se stro

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 50 ml ulei
  • 2-3 linguri cu apa
  • 1/2 lingurita sare
  • un virf de cutit cu piper
  • 15 ml lamiie

Mod de preparare

Ouale fierte tari sau cleioase se taie in sferturi si se aseaza cu galbenusul in sus. Uleiul, apa, sarea si lamiia se amesteca si cu acest sos se stropesc bine ouale cit sint calde. Ouale se pot stropi si cu mujdei preparat din 2-3 catei de usturoi, presarati cu 1/2 linguri cu apa, o lingura de zeama de lamiie, 2 linguri de ulei si un virf de cutit de piper.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor.

Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca