Se fierb cele 6 oua tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se freaca intr-o cratita cu cele doua galbenusuri crude, p
Se fierb cele 6 oua tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se freaca intr-o cratita cu cele doua galbenusuri crude, puse pe rind. Se adauga brinza rasa, lingura de smintina, sare si putin piper alb. Se freaca bine, pina devine ca o smintina groasa. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile, pina in margini. Se presara cu parmezan ras si se asaza pe o tava unsa cu unt. Se da la cuptor, la foc tare cca 10 minute. Separat se face un sos dintr-o ceasca de smintina cu putina faina.
Se asaza ouale pe farfuria de servit si se toarna sosul fierbinte imprejur
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa