Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se taie ouale in doua, de-a lungul, si se scot galbenusurile. Umplutura se prepara astfel: galbenusurile se fr
Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se taie ouale in doua, de-a lungul, si se scot galbenusurile. Umplutura se prepara astfel: galbenusurile se freaca cu putin unt proaspat, pina ce devin ca o spuma. Se adauga ciupercile inabusite in unt cu ceapa (se poate si fara ceapa), putin piper, verdeata fin tocata. Se stropesc cu zeama de lamiie. Se umplu albusurile cu aceasta apsta.
Se asaza pe farfurie si se orneaza cu felii de rosii, gogosari etc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa