Ouale umplute cu peste sunt excelente ca aperitive reci. Pentru a prepara reteta ingredientele necesare sunt: oua, unt, peste.
Ouale umplute cu pasta de peste pot fi servite la un bufet suedez. Prepara-le astfel: fierbem ouale pana devin foarte tari, apoi le curatam si le taiem pe lung. Scoatem cu grija galbenusul din albus. Punem galbenusul intr-un castron apoi punem o lingurita de pasta de peste si untul. Amestecam bine de tot pana obtinem acea pasta consisitenta cu care putem umple ouale.
Se servesc pe pat de salata
Alte retete cu ou recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii