Pentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.
Pentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se prepara paté-ul de ficat. Salata se spala in mai multe ape. Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu paté de ficat. Cu aceasta compozitie se vor umple jumatatile de oua.
Ouale umplute cu pate de ficat se servesc rece, cu decor de salata verde.
Declar inchis sezonul visinelor si cireselor proaspete pe anul acesta, dar las deschis sezonul toamna-iarna pentru cele...
Desert prajitura pufoasa cu visine si cireseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj