Oua umplute, cu sos de iaurt

Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime. Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, cast

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 oua
  • 3 cutii iaurt
  • 400 gr.maioneza
  • 6 linguri cascaval dat prin razatoarea mica
  • 5 linguri castraveciori murati
  • taiati marunt
  • 3-4 linguri marar tocat sau patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime.

Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, castravetii murati, o cutie cu iaurt, maioneza atit cit trebuie (compozitia sa nu fie prea fluida, incit sa curga de pe ou), se mai pune sare si piper dupa gust. Se umplu jumatatile de oua cu aceasta compozitie, se pun intr-un vas, iar deasupra se toarna sosul preparat din maioneza ramasa, iaurtul si verdeata tocata marunt.
Se servesc rece, ca aperitiv

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...