Cele 6 oua se fierb tare,se curata,se taie jumatati. Galbenusurile se scot si se paseazs ,se adauga pateul (scos în prealabil de la frigider),castra
Cele 6 oua se fierb tare,se curata,se taie jumatati.
Galbenusurile se scot si se paseazs ,se adauga pateul (scos în prealabil de la frigider),castravetii acrii taiati marunt,cubulete,2-3 linguri de mustar,sarea si piperul.Se amesteca totul foarte bine.Se gustã sã fie usor picant.Aceasta umplutura se pune cu varf in jumataþile de ou. Ouale se pun intr-un vas mai adanc, pentru ca peste ele se toarna sosul din smantana si maioneza.Dupa aceasta totul se da la rece cel putin 15 minute.
Acest aperitiv va face o impresie foarte buna asupra invitatilor dvs.
Placinta cu mere este un desert bine-venit oricand, la orice ora, in orice anotimp :) Iar foile astea de placinta sunt...
Desert placinta cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj