Cele 6 oua se fierb tare,se curata,se taie jumatati. Galbenusurile se scot si se paseazs ,se adauga pateul (scos în prealabil de la frigider),castra
Cele 6 oua se fierb tare,se curata,se taie jumatati.
Galbenusurile se scot si se paseazs ,se adauga pateul (scos în prealabil de la frigider),castravetii acrii taiati marunt,cubulete,2-3 linguri de mustar,sarea si piperul.Se amesteca totul foarte bine.Se gustã sã fie usor picant.Aceasta umplutura se pune cu varf in jumataþile de ou. Ouale se pun intr-un vas mai adanc, pentru ca peste ele se toarna sosul din smantana si maioneza.Dupa aceasta totul se da la rece cel putin 15 minute.
Acest aperitiv va face o impresie foarte buna asupra invitatilor dvs.
Placinta americana cu mere, cu un blat fraged facut cu unt, o umplutura de mere dulci si aromate cu scortisoara si un topping...
Desert american apple piePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura