Se fierb ouale tari, se curata de coaja dupa ce s-au racit si se taie in doua pe lungime. Se scoate galbenusul si se imparte in doua. Jumatate se pase
Se fierb ouale tari, se curata de coaja dupa ce s-au racit si se taie in doua pe lungime. Se scoate galbenusul si se imparte in doua. Jumatate se paseaza si se amesteca cu o lingura de mustar si cu galbenusurile crude. Se pune sarea, uleiul, turnindu-l putin cite putin si amestecind mereu pina cind sosul este gata. Galbenusurile lasate deoparte se freaca cu bucatele de sunca, castravetele, gogosarul, toate taiate marunt si o lingura-doua din sosul pregatit inainte. Se pune piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu ouale cu virf. Se toarna sosul intr-o farfurie si deasupra se asaza jumatatile de ou umplute. Se poate garnisi cu frunze de salata verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa