Se fierb ouale tari, se curata de coaja dupa ce s-au racit si se taie in doua pe lungime. Se scoate galbenusul si se imparte in doua. Jumatate se pase
Se fierb ouale tari, se curata de coaja dupa ce s-au racit si se taie in doua pe lungime. Se scoate galbenusul si se imparte in doua. Jumatate se paseaza si se amesteca cu o lingura de mustar si cu galbenusurile crude. Se pune sarea, uleiul, turnindu-l putin cite putin si amestecind mereu pina cind sosul este gata. Galbenusurile lasate deoparte se freaca cu bucatele de sunca, castravetele, gogosarul, toate taiate marunt si o lingura-doua din sosul pregatit inainte. Se pune piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu ouale cu virf. Se toarna sosul intr-o farfurie si deasupra se asaza jumatatile de ou umplute. Se poate garnisi cu frunze de salata verde.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...
Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj