Se pune laptele sa clocoteasca intr-un vas adanc, iar malaiul se adauga in ploaie, amestecand energic cu o lingura de lemn, pentru, ca malaiul sa nu f
Se pune laptele sa clocoteasca intr-un vas adanc, iar malaiul se adauga in ploaie, amestecand energic cu o lingura de lemn, pentru, ca malaiul sa nu faca cocoloase.
La fiert se adauga sarea si zaharul si se micsoreaza focul. In timp ce fierbe, amestecul se omogenizeaza cu lingura.
Dupa 20 minute, se ia vasul de pe foc, se pune branza, se amesteca bine, dupa care se adauga untul si smantana si se omogenizeaza amestecul.
Se pune intr-o forma la cuptor pentru un sfert de ora, la foc potrivit.
Se serveste taiata felii groase, eventual acoperita cu smantana.
Pofta buna!
Alte aperitive recomandate:
Arici din pateu de ficat de pui
Zilele trecute vorbeam cu verisoara mea la telefon si -mi zicea ca a facut chiftelute marinate in sos de rosii . Mare pofta...
Chiftelute marinate in sos de rosiiDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata