Taiem avocado in jumatate si scoatem samburele. Cu o lingura scoatem miezul, pe care-l stropim rapid cu zeama de lamaie. Curatam si tocam usturoiul si
Taiem avocado in jumatate si scoatem samburele.
Cu o lingura scoatem miezul, pe care-l stropim rapid cu zeama de lamaie.
Curatam si tocam usturoiul si ceapa, grob.
Punem toate ingredientele in afara uleiului intr-un vas si facem un piure.
La sfarsit adaugam uleiul de masline si amestecam. Daca mai e nevoie de sare si zeama de lamaie, adugati. Piper, cine doreste.
Se serveste pe paine, se pot umple rosii cu aceasta pasta, se pot face rulouri de sunca. Merge bine pe langa branza sarata.. etc..
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti