• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi in sambure infigeti mijlocul lamei cutitului si veti observa ca se scoate foarte usor. Curatati-i miezul cu o lingura de lemn si puneti-l intr-un castron incapator
• stoarceti zeama de lime peste acesta, pentru a preveni oxidarea
• tocati coriandrul, cele 2 tipuri de ceapa, rosiile (indepartand semintele), usturoiul si ardeiul iute
• amestecati cele 3 bucati de avocado tocate cu usturoiul, ceapa, uleiul de masline si adaugati chimion, sare si piper dupa gust
• mixaticu cu blenderul vertical Breville Hand Blender
• adaugati apoi rosiile si ardeiul iute tocat si amestecati
• serviti cu lipie, crutoane, foi de tortilla sau nachos.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii