Pizza cu foetaj

Se aseaza foetajul pe tava unul peste altul dupa ce s-au dezghetat in prealabil. Se taie ardeii cuburi, la fel si cascavalul sau se sfarama branza, de

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj pentru pateuri
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • cascaval sau branza uscata
  • 2 oua
  • sare si piper
  • prosciuto ( jamon) 100 gr

Mod de preparare

Se aseaza foetajul pe tava unul peste altul dupa ce s-au dezghetat in prealabil. Se taie ardeii cuburi, la fel si cascavalul sau se sfarama branza, deci se realizeaza toppingul (partea de deasupra a blatului pizza); se condimenteaza, se bat cele doua oua si se toarna peste topping si se da la cuptorul incins timp de 15 min.

Tava se aseaza in mijlocul cuptorului.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...