Pizza cu foetaj

Se aseaza foetajul pe tava unul peste altul dupa ce s-au dezghetat in prealabil. Se taie ardeii cuburi, la fel si cascavalul sau se sfarama branza, de

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj pentru pateuri
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • cascaval sau branza uscata
  • 2 oua
  • sare si piper
  • prosciuto ( jamon) 100 gr

Mod de preparare

Se aseaza foetajul pe tava unul peste altul dupa ce s-au dezghetat in prealabil. Se taie ardeii cuburi, la fel si cascavalul sau se sfarama branza, deci se realizeaza toppingul (partea de deasupra a blatului pizza); se condimenteaza, se bat cele doua oua si se toarna peste topping si se da la cuptorul incins timp de 15 min.

Tava se aseaza in mijlocul cuptorului.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Varza cu carne de porc la tuci

A sosit sezonul vezei  .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...

Varza cu carne de porc la tuci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca