Se aseaza foetajul pe tava unul peste altul dupa ce s-au dezghetat in prealabil. Se taie ardeii cuburi, la fel si cascavalul...
Pizza cu foetajSe taie carnea cuburi cam 3-4 cm fiecare, se pune într-o tigaie de diametru mai mare si putin mai adâncã, putin ulei de...
Pulpa de porc cu prune uscate-afumate si gutuiBurta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si...
Ciorba de burtaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzParca nu este toamna daca nu pregatesc un desert cu mere, daca nu miroase in casa a scortisoara. Asa ca pentru acest week-end...
Placinta cu mere si nuca