Se bat bine ouale cu iaurtul, smintina si laptele praf; se amesteca apoi cu faina sarea si piperul. Merele se rad pe razatoarea mare, se lasa sa se sc
Se bat bine ouale cu iaurtul, smintina si laptele praf; se amesteca apoi cu faina sarea si piperul. Merele se rad pe razatoarea mare, se lasa sa se scurga de suc, se amesteca cu zaharul si scortisoara, se lasa 10 minute si apoi se adauga si zaharul vanilat. Se amesteca apoi merele cu ouale batute; se ia apoi cu lingura din compozitie si se toarna intr-o tigaie cu ulei incins.
Se pot servi cu cartofi prajiti sau ca aperitive, important este sa fie calde, pentru ca-si pierd savoarea daca se racesc.
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti