Rulada aperitiv cu branza oua si legume

Rulada aperitiv cu branza oua si legume este un aperitiv deosebit perfect pentru sarbatoare. Este o rulada aperitiv delicioasa si aspectuoasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g smantana
  • 1 cutie crema de branza
  • 200 g telemea
  • 200 g branza dulce
  • 300 g legume congelate amestec( pastai
  • mazare
  • ardei etc taiate cuburi mici)
  • 3 oua fierte tare
  • 1 plic gelatina
  • sare

Mod de preparare

Cele trei tipuri de brânza se amesteca cu mixerul, se adaugă smântâna si gelatina preparata conform instrucțiunilor.Legumele congelate se fierb si se lasă la răcit apoi se adaugă in compoziția de brânză. Intr-o tava se pune folie alimentara si se pune jumătate din compoziție. Se da 10 minute la rece apoi se pun ouăle curățate unul lângă altul. Se acoperă cu restul de crema si cu grija se rulează folia ca un sul de salam de biscuiți.Se lasă câteva ore la rece și se poate tăia.

Imi plac la Philips Multiccoker funcțiile de menținere la cald si cea de păstrare a substanțelor nutritive prin valva ajustabila.


Rulada aperitiv ee taie felii de cca2 cm grosime.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin

Alt curcan a poposit la mine in bucatarie . L-am preparat la cuptor sa omenesc musafirii cu carnita proaspata .

Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii