Fierbem orezul spalat. Se curata legumele. telina se taie felii subtiri, ceapa verde, usturoiul si ardeiul gras se toaca. Se calesc legumele intr-o l
Fierbem orezul spalat.
Se curata legumele. telina se taie felii subtiri, ceapa verde, usturoiul si ardeiul gras se toaca. Se calesc legumele intr-o lingura de ulei si se amesteca impreuna cu iaurtul si orezul.
Se adauga ierburi de Provence, sare si piper.
Se bat ouale cu sare si apa minerala si se coc in restul de
ulei 8 omlete subtiri.
Se umplu cu compozitia de orez, se ruleaza, iar capetele se leaga cu un fir de ceapa verde.
Se taie jumatati.
Alte retete culinare
Salata de pui
salata cruditati
Salata din pioept de pui cu ciuperci
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti