Fierbem orezul spalat. Se curata legumele. telina se taie felii subtiri, ceapa verde, usturoiul si ardeiul gras se toaca. Se calesc legumele intr-o l
Fierbem orezul spalat.
Se curata legumele. telina se taie felii subtiri, ceapa verde, usturoiul si ardeiul gras se toaca. Se calesc legumele intr-o lingura de ulei si se amesteca impreuna cu iaurtul si orezul.
Se adauga ierburi de Provence, sare si piper.
Se bat ouale cu sare si apa minerala si se coc in restul de
ulei 8 omlete subtiri.
Se umplu cu compozitia de orez, se ruleaza, iar capetele se leaga cu un fir de ceapa verde.
Se taie jumatati.
Alte retete culinare
Salata de pui
salata cruditati
Salata din pioept de pui cu ciuperci
O reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...
Desert prajitura de joi a OctavieiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj