Rulade de omleta cu crema de orez

Fierbem orezul spalat. Se curata legumele. telina se taie felii subtiri, ceapa verde, usturoiul si ardeiul gras se toaca. Se calesc legumele intr-o l

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g orez basmati »sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
  • 1 fir telina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 5 linguri ulei
  • 100 ml iaurt
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • patrunjel
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 10 oua
  • 80 ml apa minerala

Mod de preparare

Fierbem orezul spalat.

Se curata legumele. telina se taie felii subtiri, ceapa verde, usturoiul si ardeiul gras se toaca. Se calesc legumele intr-o lingura de ulei si se amesteca impreuna cu iaurtul si orezul.

Se adauga ierburi de Provence, sare si piper.

Se bat ouale cu sare si apa minerala si se coc in restul de

ulei 8 omlete subtiri.

Se umplu cu compozitia de orez, se ruleaza, iar capetele se leaga cu un fir de ceapa verde.
Se taie jumatati.

Alte retete culinare

Salata de pui

salata cruditati

Salata din pioept de pui cu ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca