Rulouri cu oua si spanac

Rulourile cu oua si spanac pot inlocui traditionalele clatite. Ingredientele principale pentru acest fel de mancare sunt: oua, branza, unt, spanac, ulei.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 150 g branza de oaie
  • 20 g unt
  • 50 g smantana
  • 500 g spanac
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Rulourile cu oua si spanac pot face parte dintr-un meniu festiv. Se pune spanacul la fiert in apa cu sare. Cand e fiert se pune la stors, se toaca si se freaca cu putin ulei pana devine pasta. Se bat bine ouala cu sare, se adauga apoi smantana, piperul si faina dupa care se amesteca pana ce compozitia s-a omogenizat. Intr-o cratita incinsa, unsa cu unt, se pune aluatul intr-un strat subtire ca o clatita. Se coace pe ambele parti dupa care se umple cu pasta de spanac si cu branza de oi. Se ruleaza si se da la cuptor cat sa se rumeneasca. Se serveste imediat cu salata de legume care poate contine: salata verde, rosii, ridichi, ulei, sare si piper.


Alte rulouri recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca