Rulourile cu oua si spanac pot inlocui traditionalele clatite. Ingredientele principale pentru acest fel de mancare sunt: oua, branza, unt, spanac, ulei.
Rulourile cu oua si spanac pot face parte dintr-un meniu festiv. Se pune spanacul la fiert in apa cu sare. Cand e fiert se pune la stors, se toaca si se freaca cu putin ulei pana devine pasta. Se bat bine ouala cu sare, se adauga apoi smantana, piperul si faina dupa care se amesteca pana ce compozitia s-a omogenizat. Intr-o cratita incinsa, unsa cu unt, se pune aluatul intr-un strat subtire ca o clatita. Se coace pe ambele parti dupa care se umple cu pasta de spanac si cu branza de oi. Se ruleaza si se da la cuptor cat sa se rumeneasca. Se serveste imediat cu salata de legume care poate contine: salata verde, rosii, ridichi, ulei, sare si piper.
Alte rulouri recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii