Scrob

Preparatele din oua batute sunt denumite scrob sau jumari. Se bat ouale intr-un castron, se adauga patrunjel, sare, piper si se toarna in tigaia cu un

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Preparatele din oua batute sunt denumite scrob sau jumari. Se bat ouale intr-un castron, se adauga patrunjel, sare, piper si se toarna in tigaia cu untul fierbinte. Se amesteca pe foc pana ce ouale s-au coagulat.
Se serveste imediat.

Alte retete:

Chiftele

Galuste cu prune

Placinta de dovleac

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi Dauphinoise

Reteta by Jamie Oliver

Cartofi Dauphinoise
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii