Se spala ciupercile si se pun sa fiarba in apa cu zeama de la jumatate lamaie. Cand sunt fierte se strecoara, se taie bucati si se rumenesc in unt. S
Se spala ciupercile si se pun sa fiarba in apa cu zeama de la jumatate lamaie. Cand sunt fierte se strecoara, se taie bucati si se rumenesc in unt. Se bat ouale, se adauga codite de ceapa verde tocate si se prajeste scrobul in unt fierbinte. Se asaza scrobul pe farfurie si imprejur, pe margini, se pun ciupercile si se serveste. Se poate garnisi cu sunca taiata bucatele.
Se serveste cald.
Alte aperitive:
Oua umplute cu ciuperci
Ciuperci umplute
Zacusca de ciuperci
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti