Scrob cu ficatei de pasare

Se spala, se curata si se prajesc ficatii in ulei. Se scot ficateii usor rumeniti, se taie bucatele, se amesteca cu ouale, cu sare, piper si se pun d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 ficatei de pui
  • 25 gr unt
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala, se curata si se prajesc ficatii in ulei. Se scot ficateii usor rumeniti, se taie bucatele, se amesteca cu ouale, cu sare, piper si se pun din nou pe foc in tigaia cu unt. Se amesteca pana se coaguleaza totul.


Se serveste cald.

Alte retete:

Arici din pateu de ficat de pui

Oua umplute cu ciuperci

Zacusca

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...