Se spala, se curata si se prajesc ficatii in ulei. Se scot ficateii usor rumeniti, se taie bucatele, se amesteca cu ouale, cu sare, piper si se pun d
Se spala, se curata si se prajesc ficatii in ulei. Se scot ficateii usor rumeniti, se taie bucatele, se amesteca cu ouale, cu sare, piper si se pun din nou pe foc in tigaia cu unt. Se amesteca pana se coaguleaza totul.
Se serveste cald.
Alte retete:
Arici din pateu de ficat de pui
Oua umplute cu ciuperci
Zacusca
Bucatarasul a lansat o provocare/concurs cum ca sa-i facem lu’domnu’ politist Godina o reteteta cu dedicatie,...
Facaluita lu’ Godina la slow cooker Crock-Pot 4,7 L DigitalOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj