Sufleu cu spanac

Se pune spanacul si se fierbe in apa cu sare.Cand este fiert se scurge,se toaca,se pune in cratita,se amesteca cu unt,cu faina,cu lapte si smantana si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 50gr unt
  • 2 linguri faina
  • 1/2pahar lapte
  • 2linguri smantana
  • sare
  • 150gr cascaval
  • 150g sunca
  • sare

Mod de preparare

Se pune spanacul si se fierbe in apa cu sare.Cand este fiert se scurge,se toaca,se pune in cratita,se amesteca cu unt,cu faina,cu lapte si smantana si se pune pe foc amestecand pana scade si se ingroasa bine.Se ia de pe foc,se lasa sa se racoreasca,se amesteca cu galbenusurile,cu cascavalul ras pe razatoarea mica,cu sunca taiata cubulete mici.Se bat albusurile spuma tare,se amesteca usor in compozitie,amestecand de jos in sus,se toarna intr-un vas uns cu unt,din care se va servi la masa,se introduce in cuptor.Nu se deschide cuptorul 20 minute.Cuptorul trebuie sa fie fierbinte cand se introduce sufleul,apoi se face focul mic.
Se serveste cand se scoate din cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele de soia cu legume

Chiftele de soia cu legume
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos