Se pune spanacul si se fierbe in apa cu sare.Cand este fiert se scurge,se toaca,se pune in cratita,se amesteca cu unt,cu faina,cu lapte si smantana si
Se pune spanacul si se fierbe in apa cu sare.Cand este fiert se scurge,se toaca,se pune in cratita,se amesteca cu unt,cu faina,cu lapte si smantana si se pune pe foc amestecand pana scade si se ingroasa bine.Se ia de pe foc,se lasa sa se racoreasca,se amesteca cu galbenusurile,cu cascavalul ras pe razatoarea mica,cu sunca taiata cubulete mici.Se bat albusurile spuma tare,se amesteca usor in compozitie,amestecand de jos in sus,se toarna intr-un vas uns cu unt,din care se va servi la masa,se introduce in cuptor.Nu se deschide cuptorul 20 minute.Cuptorul trebuie sa fie fierbinte cand se introduce sufleul,apoi se face focul mic.
Se serveste cand se scoate din cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa