Sufleu de cartofi cu branza

Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara sufleu de cartofi cu branza avem nevoie de cartofi, unt, cascaval si oua.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6cartofi mari
  • 50g unt
  • 150 cascaval ras
  • sare
  • 3 oua.

Mod de preparare

Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara sufleu de cartofi cu branza avem nevoie de cartofi, unt, cascaval si oua. Se fierb cartofii in coaja si se fac pireu, prin presare sau se dau prin sita. Cand s-au racit se amesteca cu sare, cascavalul ras, galbenusurile si untul. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca in compozitie usor. Se unge un vas cu unt, se toarna sufleul in el, se introduce in cuptor, sa se coaca.


Se serveste imediat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...