Bruscheta cu ciuperci este un aperitiv grozav care se face foarte rapid din paine, cascaval, ciuperci si ulei de masline
Se preincalzeste cuptorul la 240 de grade.
Se prajesc mediu feliile de paine in prajitorul de paine
Se pune cascavalul peste paine intr-o tava, se aseaza feliile de ciuperci taiate lamele fine, se presara cimbru si piper si se dau la cuptor pentru 10 minute, pana se topeste cascavalul si se fac ciupercile. Se stropesc cu putin ulei de masline.
Se servesc calde, cu salata si stropite cu putin ulei de masline.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti