Rosii umplute

Spala si sterge rosiile, dupa care taie-le capacul. Goleste-le de miez cu o lingura. Amesteca branza rasa, jumatate de ceapa rosie tocata marunt, lega

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii tari
  • 100 g branza Rokfort ras (sau branza de oaie)
  • jumatate ceapa rosie
  • 1 legatura de patrunjel
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spala si sterge rosiile, dupa care taie-le capacul. Goleste-le de miez cu o lingura. Amesteca branza rasa, jumatate de ceapa rosie tocata marunt, legatura de patrunjel tocat marunt, untul la temperatura camerei, smantana, putina sare si piper si freaca spuma cu furculita. Umple rosiile cu crema obtinuta si pune capacele deasupra lor. Pastreaza-le la frigider pentru cateva ore.
Serveste-le reci, alaturi de paine prajita.

Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Rulada de spanac

Rulada de pui

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Ciocolata de casa cu nuci

Ador ciocolata,de doar stau in tara ei, desi sunt cu gandul departe de tara asta si anume acasa, acasa la mama acolo unde nu...

Ciocolata de casa cu nuci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni