rosii umplute cu crema de branza

se amesteca toate ingredientele pentru umplutura la robot pina avem o pasta fina. rosiile golite de miez se tin vreo 30-40 min cu gura in jos sa lase

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -800g-1kg rosii
  • potrivit de mari -125g feta -200g crema de branza -sare
  • piper -patrunjel verde tocat -1 catel usturoi

Mod de preparare

se amesteca toate ingredientele pentru umplutura la robot pina avem o pasta fina. rosiile golite de miez se tin vreo 30-40 min cu gura in jos sa lase toata zeama.apoi le-am umplut cu crema.se decoreaza cu o frunzulita de patrunjel fiecare.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca