Rosii umplute cu dovlecel si vinete

Rosii umplute cu dovlecel si vinete este un aperitiv delicios si sanatos ce poate fi pregatit cu succes pentru pranz sau pentru oaspeti.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rosii umplute cu dovlecel si vinete

Ingrediente

  • - 2 rosii
  • - 2 vinete
  • - 1 dovlecel
  • - o ceapa
  • - sare
  • - ulei

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se toaca. Se fierbe dovlecelul, se scurge de zeama si se toaca. Amestecam vinetele cu dovlecelul apoi adaugam ulei treptat si frecam cca 15 minute. La final adaugam ceapa tocata marunt si sare dupa gust.

Decupam rosiile si apoi adaugam salata.


Rosiile umplute cu dovlecel si vinete se servesc reci.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...