Rosii umplute cu orez

Se aleg rosii mijlocii si proaspete, se spala, se taie un capacel, apoi cu o lingurita se scoate mijlocul, se presara cu putina sare si se asaza pe un

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii tari
  • 2 ardei grasi
  • 3 linguri orez
  • 2 linguri sos de smintina cu mustar sau maioneza
  • sare

Mod de preparare

Se aleg rosii mijlocii si proaspete, se spala, se taie un capacel, apoi cu o lingurita se scoate mijlocul, se presara cu putina sare si se asaza pe un fund cu gura in jos ca sa se scurga, cit timp se prepara compozitia pentru umplut. Se fierbe orezul in apa cu sare, se scurge si se lasa sa se raceasca. Se pune maioneza intr-un castron, sau sosul de smintina cu mustar,se adauga orezul, ardeii copti, curatati de pielita, cotoare, seminte si taiati fisii. Se amesteca totul, apoi cu aceasta compozitie se umplu rosiile.
Se asaza pe o farfurie si se pun la rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...