Rosiile se decupeaza, se sareaza si se introduce in ele cate un ou fiert. Se presara din nou sare, piper si se decoreaza cu frunze de patrunjel. Ustu
Rosiile se decupeaza, se sareaza si se introduce in ele cate un ou fiert. Se presara din nou sare, piper si se decoreaza cu frunze de patrunjel. Usturoiul se amesteca impreuna cu smantana, maioneza, zeama de lamaie si sarea. Sosul astfel obtinut se pune peste rosii.
Se servesc reci.
Alte aperitive:
Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti