Rosii umplute cu oua

Rosiile se decupeaza, se sareaza si se introduce in ele cate un ou fiert. Se presara din nou sare, piper si se decoreaza cu frunze de patrunjel. Ustu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii foarte mari
  • 4 oua fierte
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • 150 gr smantana
  • 4-5 linguri maioneza
  • 1 lingura zeama lamaie
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Rosiile se decupeaza, se sareaza si se introduce in ele cate un ou fiert. Se presara din nou sare, piper si se decoreaza cu frunze de patrunjel. Usturoiul se amesteca impreuna cu smantana, maioneza, zeama de lamaie si sarea. Sosul astfel obtinut se pune peste rosii.


Se servesc reci.

Alte aperitive:

Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...