Rosii umplute cu salata de boeuf

Pentru rosii umplute cu salata de boeuf se aleg rosii potrivit de mari, se taie capacul, se golesc de miez, se sareaza in interior, se lasa 10 minute cu gura in jos sa se scurga.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • salata de boeuf
  • salata verde
  • patrunjel
  • masline

Mod de preparare

Pentru rosii umplute cu salata de boeuf se aleg rosii potrivit de mari, se taie capacul, se golesc de miez, se sareaza in interior, se lasa 10 minute cu gura in jos sa se scurga. Se umplu cu salata de boeuf si se aranjeaza pe un platou rotund, pe foi de salata verde. Rosiile mai pot fi umplute cu salata de vinete formind niste cosulete. Ca tortita a cosule tului se pune o fisie de ardei verde. Platoul pe care se aranjeaza rosiile se decoreaza cu frunze de patrunjel si, eventual, masline.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide